Thursday, April 26, 2007

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΟΝΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ

Ο Εισαγγελέας κύριος Σανιδάς με εγκύκλιό του στους άλλους εισαγγελείς παρήγγειλε «να παρακολουθούν σε καθημερινή βάση την κυκλοφορία των εφημερίδων και περιοδικών και εφόσον μαζί με αυτά πωλούνται ταινίες με άσεμνο περιεχόμενο να παραγγέλλουν την ενέργεια προκαταρκτικής εξετάσεως και εν συνεχεία να ασκούν δίωξη κατά παντός υπευθύνου για παράβαση του άρθρου 29 παράγραφος 1 του Ν. 5060/1931». (προσβολή της αιδούς).Ας προσπεράσουμε την χαρωπή εικόνα του εισαγγελέως που έχεί το καθήκον να παρακολουθεί τσόντες πύρκαυλου κάθε φορά που επιτελεί το καθήκον του.Ανακάλυψε ο εισαγγελέας νωρίς νωρίς ότι οι εφημερίδες δίνουν αβέρτα τσόντες ,ιδίως τα Σαββατοκύριακα που ο μικρομεσαίος την θέλει την τσόντα του για να τη πηδήξει την συμβία.Αντε σιγά-σιγά θα ανακαλύψουν οι εισαγγελείς και την Αμερική.Όμως αν δούμε και την άλλη πλευρά του θέματος πως ο εργαζόμενος θα κάνει κέφι στο κρεββάτι αν δεν έχει στη διάθεση του φτηνή τσόντα ,να στρώνει σεντόνι την Εσπρέσο να βάζει στο βίντεο το "Στο τρένο θα στον σφυρίξω τρείς φορές" και να μεγαλουργεί?Πως θα λυθεί το δημογραφικό? Γιατί μερικές φορές ο νόμος δεν βλέπει τόσο μακρυά όσο θα έπρεπε.Οι εφημερίδες με την τσοντούλα επιτελούν εθνικό έργο.

3 comments:

Νομίζω said...

Γι' αυτό μάλλον αργήσανε να πάρουν μέτρα για την τσοντοδημοσιογραφία. Να δουνε πως θα τα πάνε τα παιδιά μας στην γονιμοποίηση.
Αλλά μάλλον τα αποτελέσματα ήσαν οικτρά για να συνεχίσουνε να σπαταλάνε υπέρογκα ποσά οι εφημερίδες ώστε να παίρνουν τα δικαιώματα για να εκδίδουν τσόντες.


Τώρα που το σκέφτομαι, παλιότερα δίνανε πολλά DVD με παιδικά κινούμενα σχέδια αλλά μάλλον δεν θα πουλάγανε πολλά φύλλα λόγω της υπογεννητικότητας, οπότε βγάλανε τσόντες πρώτα για να διορθώσουν αυτή την λεπτομέρεια και θα επιστρέψουν στα παιδικά όταν θα 'ρθει η ώρα ...η καλή.

ΠΡΕΖΑ TV said...

Δεν υπαρχει περιπτωση μνα πεσουν προστιμα.

Για τις ροζ αγγελιες που εχουν μεσα οι εν λογο εφημεριδες δεν λεει κανενας τιποτε;
Κοιτα και αυτο:
http://prezatv.blogspot.com
/2007/04/blog-post_01.html

KROKO said...

Εχεις δίκιο preza tv για τις ροζ αγγελίες(το διάβασα το post).Αν θυμασαι και με αυτές έγινε θέμα πριν από καιρό αλλά μετά γαργάρα.Ποιός να το αναδείξει?Οι εφημερίδες που τα δημοσιεύουν ή οι καναλάρχες που είναι οι εκδότες των εφημερίδων και ταυτόχρονα ιδιοκτήτες ροζ γραμμών?