Wednesday, April 4, 2007

CD-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΠΌ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ





«Μετωπική» το καινούριο album του Βασίλη Παπακωνσταντίνου κρύβει μια σύγκρουση. Του ανθρώπου που με τέρμα τα γκάζια θα φεύγει προς την ελευθερία του και θα συναντάει την καλλιτεχνική του συνέπεια. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου συγκρούεται μετωπικά και δεν παθαίνει ούτε γρατζουνιά γιατί φοράει ζώνη ασφαλείας. Στη δισκογραφία «ζώνη ασφαλείας» είναι μόνο το ίδιο το υλικό σου. Στην προκειμένη περίπτωση και ζώνη ασφαλείας και αερόσακκοι είναι οι στίχοι του Γιώργου Κλεφτογιώργου και οι μουσικές των: Σοφία Βόσσου, Τάνια Κικίδη, Θανάση Τάσση, Λάκη Παπαδόπουλου, Ρουσσέτου Δημητρόγλου, Γιάννη Κωνσταντινίδη, Αντώνη Βαρδή, Φίλιππου Πλιάτσικα, Μάνου Πυροβολάκη, Νίκου Κυπουργού.

Αυτό είναι το δελτίο τύπου που έχει εκδώσει η δισκογραφική εταιρία του Βασίλη Παπακωνσταντινου για το νέο του cd.Συγγνώμη τι πίνουν και δεν μας δίνουν? "Του ανθρώπου που με τέρμα τα γκάζια θα φεύγει(δηλαδή συνέχεια στο μέλλον?) προς την ελευθερία και θα συναντάει την προσωπική του συνέπεια(πάλι συνέχεια,αέναη συνάντηση).Επίσης
"συγκρούεται μετωπικά και δεν παθαίνει ούτε γρατζουνιά γιατί φοράει ζώνη ασφαλείας". Ελα Χριστέ και μπούκωνε!!!..Πάνε καλά? Ποιοί γράφουν τα δελτία τύπου? Ζούν ανάμεσά μας?



1 comment:

Anonymous said...

Well written article.