Wednesday, July 25, 2007

ΠΟΝΑΕΙ ΛΙΓΟ Η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

Ωραίο θέμα έχει η Ελευθεροτυία σήμερα.Λαβράκι που λένε.Δημοσιεύει έγγραφα-ραβασάκια πολιτικών της ΝΔ σε ανύποπτο χρόνο για να βολευτούν γαλάζια παιδιά σε υψηλά πόστα της Πυροσβεστικής.Η Κατερίνα Παπακώστα και ο Γεράσιμος Γιακουμάτος(ναι ,ο Μάκης που έβλεπε το πράσινο να καίει το πράσινο) ζητούσαν από τον υπουργό να προτιμήσει τον Πύραρχο Κότσια ο οποίος προτιμήθηκε βέβαια και πήρε τη θέση.Ενας άλλος βουλευτής -παναγνώστου-ο Μπεκίρης ζητούσε κι αυτός ο φτωχός να βολευτεί ένας δικός του ο Λούπης ,άδικα όμως γιατί τον αποστράτευσαν χαρακτηρίζοντας τον ως "φουρλικό".Δηλαδή του Φούρλα.Οχι ΠΑΣΟΚο.Δηλαδή αυτοί δεν αφήνουν κανέναν να μπεί μέσα ,όχι μόνο πράσινο.Ακου "φουρλικός".

2 comments:

tzonakos said...

Η περίφημη " επανίδρυση " καταχρηστικά χρησιμοποιούμενη ως όρος εχει απλωθεί παντού περισσότερο κι απο τις πάλαι ποτέ "κλαδικές" επι ΠΑΣΟΚ το '80-85.
Τωρα εκτός απο "πράσινους" έχουμε και "Φουρλικούς" κι αύριο θα χουμε και κάτι άλλο πχ "Τσιτουριδικούς" ή "Σουφλικούς" και πάει λέγοντας.
Δεν ήξερα οτι πρέπει να χω ταμπέλα ανάλογη ή να τη βάφω κάθε τόσο με το κρατούν χρώμα ωστε να μαι "μέσα" !!!
Τι ν' αυτα τα πράματα ρε γαμώτο ;

KROKO said...

Εχεις δίκιο...Ο απόλυτος τρόμος θα είναι να έχουμε κάποια στιγμή και κουτσικούς ή παλλικούς-πετραλικούς με την ίδια κόμμωση