Wednesday, August 1, 2007

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΠΩΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ

Οικολογική αστυνομία.Ετσι θα ονομάζεται η νέα αγροφυλακή ανακοίνωσε σήμερα με αυτή την ακαταμάχητη πολυ-δωρικότητα ο Βύρων.Οικολογική αστυνομία γιατί τώρα είχαμε τις φωτιές και το θέμα του περιβάλλοντος.Αν είχαμε σεισμούς θα ονομαζόταν σεισμολογική αστυνομία,αν είχαμε χαλάζι ,χαλαζολογική αστυνομια και αν έβρεχε βατράχια βατραχολογική αστυνομία.Πως γίνεται τωρα να ονομάζεται αστυ-νομία μια υπηρεσία που είναι για την ύπαιθρο μονο ο Βυρων και η γρανα του το ξέρει.Η οποια οικολογικη αστυνομία δεν θα χωρίζει μόνο αγροτες που θα τρωνε τα μουστάκια τους.Θα φυλάει τα δάση,θα πιανει λαθρομετανάστες,θα δινει συμβουλές σε νέους αγρότες ,θα ποτίζει το γκαζόν και γενικώς θα είναι τα παιδιά για τα θελήματα.

6 comments:

giorgio said...

ΧΑΧΑΧΑ!ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΕΛΑΣΑ

Βασίλειος Περαντζάκης said...

Προφανώς, όταν καταργήθηκε η Αγροφυλακή στα πλαίσια της Παπανδρεϊκής λαίλαπας, ήσουν πολύ μικρός για να θυμάσαι. Κανένα σοβαρό σχόλιο έχεις εκτός του να κοροϊδεύεις; Μου φαίνεται ότι αυτές τις μέρες (προφανώς γιατί πλησιάζουν οι εκλογές...) μόνο αυτό κάνετε εσείς οι... "προοδευτικοί" τύποι... Λυπάμαι.

KROKO said...

Εχω σοβαρό σχόλιο Βασίλη.Τους 270 που πεθαναν στις φυλακές μέσα σε ένα χρονο,το ξύλο που έφαγαν οι 27 επειδή έρριξαν μπογιά στο Μον Παρνες λες κι έκαναν το μεγαλύτερο έγκλημα του κόσμου, τις απειλές που δέχεται ο δήμαρχος Ελληνικού επειδή άνοιξε τις παραλίες στον κόσμο,την αδιαφορία της κυβέρνησης στο θέμα αυτό,τα βίντεο...Θες κι άλλα? Και δεν είμαι τόσο μικρός,ίσως εσύ είσαι ο μικρός.Τη θυμάμαι την παπανδρεική λαίλαπα και δεν θέλω άλλη.Και δεν κοροιδεύω,σοβαρά τα γράφω.Κι αν θες την άποψη μου για την Αγροφυλακή είναι χρήσιμη για τους αγρότες ακόμη.Τα άλλα του εντυπωσιασμού σχολιάζω.Και τις εκλογές μην τις ανακατεύεις ,εκτός κι αν εσύ θέλεις να τις θυμάσαι.Εγώ ούτε που τις σκέφτομαι.
Σ' ευχαριστώ για το σχόλιο

tzonakos said...

Κάποιοι το βλέπουν κομματικά ...
Δεν ειναι θέμα κόμματος ωρε παιδιά.
Ειναι θέμα να μην περάσει το δούλεμα.
Μας δουλεύουν, αυτο να πολεμήσουμε !
Μπράβο ρε Κρόκ !

tzonakos said...

Χαχα, και πώς να τη βάφτιζε ;
Οικονομία ; ...δε λεει θα χει πρόβλημα με τον Αλογό.
Οικοφυλακή ; ...μπα
Γαλαζονομία ; ... με πράσινη στολή ;
Επανιδρυνομία ; ...θα τον μαλώσει ο Προκόπ.
Πουτδεκότνταουνομία ; ... αμερικανιά.
Αγρονομία ; ...μάλλον αυτο ήθελε αλλα είπε να το παίκσει ΕΕ-φιλος να παρει €€

Το βρήκα : ΠΑΣΟΚΟΝΟΜΙΑ ωστε να φορτώνει στο Πασοκ οτι πάει στραβά.
Ε ;

...καλά, πάω για σάντουιτς.

KROKO said...

Για να καταλάβεις tzonako πόσο έτοιμοι ήταν για την ίδρυση της οικολογικής αστυνομίας ,θα περιπολούν με το ι.χ τους,θα έχουν το δικό τους κινητό και θα πάρουν 650 ευρώ χαρτζιλίκι έκαστος για να αγοράσουν οι ίδιοι στολή.Κάνει λίγο σαν τους Ουτσεκάδες που έβαζαν ότι ήθελε ο καθένας.