Wednesday, August 29, 2007

ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΚΑΗΚΕΣ ΝΩΡΙΣ

Πως ξεπερνιούνται οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και πως το κράτος γίνεται ευέλικτο όταν πλησιάζουν εκλογές είναι φοβερό.Από σήμερα οι πληγέντες της Πελοπονήσσου και της Εύβοιας λαμβάνουν το βοήθημα των 3 χιλιάδων ευρώ(ευρών που λέει και ο Ρουσόπουλος).Μάλιστα τα λαμόγια οι υποψήφιοι έχουν στήσει γραφέια εξυπηρετήσεως στα οποία μοιράζουν και συμπληρώνουν τα χαρτιά των αιτήσεων μήπως και κερδίσουν μερικές ψήφους.Αυτά στη βιτρίνα.( Εν τω μεταξύ οι πληγέντες στην Αιγιαλεια ακόμη περιμένουν τις επιδοτήσεις)...Στό φόντο τα καμμένα ,το μπάχαλο και οι σοροί των θυμάτων που περιμένουν την ταυτοποίηση dna μέσα σε φορτηγό-ψυγείο στο νοσοκομείο του Ρίου γιατί ο Αβραμόπουλος έδωσε εντολή τα πάνε εκεί αλλά δεν ήξερε ότι ο θάλαμος ήταν μικρός.

3 comments:

tzonakos said...

Εγω γιατι φοβάμαι τώρα οτι αν ξαναβγούν θα φροντίσουν να τα πάρουν με κάποιο ύπουλο τρόπο πίσω όσα έδωσαν με συνοπτικές διαδικασίες ;
Ακούω οτι πολλοί απατεώνες πάνε να εισπράξουν λεφτά στο τσακ-μπάμ χωρίς να έχουν σχέση με πληγέντες !

nkalomiris said...

Tzonako μην φοβάσε καθόλου. Έτσι θα γίνει, όπως γινόντουσαν όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Εγώ έχω μεγαλύτερες φοβιες όμως. Προβλέπω κανένα τέλος σε ΔΕΗ, ΟΤΕ, κλπ. μισθούς, που όμως δεν θα πηγαίνει στους πληγέντες αλλά στα λαμόγια.
Αλήθεια ξέρετε ότι τα λεφτά που δώσαμε για τον μικρό Μιχαλέλη έπρεπε να περάσουν πάνω από 5 χρόνια δικαστικού αγώνα για να τα πάρουν; Το ξέρετε ότι τα λεφτά που δώσαμε για το τζουνάμι δεν φτάσανε ποτέ; Είμαι σίγουρος ότι τα λεφτά που δίνουν οι έλληνες στους διάφορους λογαριασμούς θα ανακοινωθούν πανηγυρίζοντας αλλά δεν θα φτάσουν εκεί που πρέπει. Κάποιο λαμόγιο θα τα τσεπώσει. Γιαυτό δεν συμμετέχω στο πανηγύρι τους. Θα πάω ένα ταξίδι εκεί κάτω και θα τα δώσω ο ίδιος.

KROKO said...

Kι εγώ είμαι σίγουρος ότι όπως έγινε σε όλες τις μεγάλες καταστροφές στη χώρα μας ,τα φράγκα θα πάνε σε πέντε τσέπες και θα δημιουργηθούν νέα τζάκια.Από αυτό το καινούργιο δόγμα Τρούμαν της Πελοπονήσσου θα κονομήσουν πάλι οι επιτήδειοι.