Tuesday, August 7, 2007

VERY ΦΑΝΗ

Συνέλαβαν τη Φάνη
"Δεν έχει αφήσει μαρίνα για μαρίνα που να μην την έχει επισκεφτεί φέτος η κ. Πετραλιά. Η φωτό από επιθεώρηση της μαρίνας της Μυκόνου για την οποία η υπουργός δεν χρειάστηκε να πηδήξει εμπόδιαΔεν έχει αφήσει μαρίνα για μαρίνα που να μην την έχει επισκεφτεί φέτος η κ. Πετραλιά. Η φωτό από επιθεώρηση της μαρίνας της Μυκόνου για την οποία η υπουργός δεν χρειάστηκε να πηδήξει εμπόδια.ΤΟ τερπνόν μετά του ωφελίμου συνδυάζει η Φάνη Πάλλη Πετραλιά . Η υπουργός πήγε για μίνι διακοπές στο Βόρειο Αιγαίο, αλλά αποφάσισε να κάνει και δουλειά. Και μάλιστα σκληρή δουλειά, που σηκώνει και επίδομα για βαρέα και ανθυγιεινά. Τι εννοώ; Η Φάνη θέλησε να κάνει αυτοψία στη μαρίνα της Μυτιλήνης, η οποία πρόκειται να τεθεί σε λειτουργία στις 19 Αυγούστου. Έφθασε στο έργο απροειδοποίητα για επιθεώρηση, ωστόσο δεν βρισκόταν κανείς εκεί για να της ανοίξει. Η υπουργός καβάλησε τα κάγκελα και πήδηξε μέσα στη μαρίνα για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την κατάσταση. Σε λίγο έφτασαν κάποιοι φουσκωτοί απειλώντας να τη συλλάβουν. Η υπουργός ξέμπλεξε μόνο όταν τούς έπεισε για την ταυτότητά της. Την επόμενη μέρα η Φάνη εγκατέλειψε τον ακτιβισμό και επισκέφθηκε τα προσκυνήματα των Αγίων Ραφαήλ και Ταξιάρχη της Λέσβου. Ο παπάς που λειτουργεί στο ξωκκλήσι στον Άγιο Ταξιάρχη τής παραπονέθηκε ότι το υπουργείο Πολιτισμού αγνοεί τις επιστολές του για τη σωτηρία του ιστορικού μνημείου. Η Φάνη δεν έχασε χρόνο. Επικοινώνησε με το υπουργείο Πολιτισμού και έλυσε τα ζητήματα αφήνοντας τον Βουλγαράκη να κάνει διακοπές με το φουσκωτό".

Αυτό είναι απόσπασμα από τον Μικροπολιτικό των Νέων.Η Σούπεργούμαν-κατγουμαν ,το κορίτσι λάστιχο η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά σε νέες περιπέτειες για το καλό του έθνους και του τουρισμού.Πηδάει εμπόδια,καβαλάει μάντρες ,είναι παντού ,εκεί όπου το κακό παραμονεύει.Σαν δελτίο τύπου δεν κάνει?Ακόμη καίει το φαξ της υπουργού.

3 comments:

tzonakos said...

Εγω δεν κατάλαβα ποτέ γιατι αυτη η γυναίκα ηταν πάντα στην πρώτη γραμμή του κόμματος της ΝΔ.
Παντού και πάντα, 'τσούπ' το Φάνη !
ΤΟ Φάνη !
Και μάλιστα σε σημαντικά Υπουργεία, Τουρισμού, Αθλητισμού κλπ.
Αν κρίνω απο την εμφάνιση τουλάχιστον, εκφράζει μάλλον το κατινίστικο είδος της ελληνίδας οικοκυράς με 3 παιδιά και 3 διαμερίσματα συν εξοχικό.
Γι αυτο την επιλέγουν. Επικοινωνιακά ντε.

KROKO said...

Tzonako υπουργούς βγάζουν τα γραφεία τύπου.Αν έχεις καλό p.r δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.Και η Funny εχει.

Apostolos Papadis said...

Μην ξεχνάς πως είναι και κόρη αθλητή (ολυμπιονίκη;)!
Πάντως πριν χρόνια στο Οπόρτο την πήραν με τις λεμονόκουπες όταν εμφανίστηκε για δημόσιες σχέσεις!