Wednesday, October 17, 2007

ΤΟΥΡΚΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 5-0

Τυπικά απόψε τους νικήσαμε του Τούρκους.Ουσιαστικά όμως τη φαγαμε στον κώλο γιατί οι βάρβαροι τούρκοι δεν μας άφησαν να χαρούμε τη νίκη διδάσκοντας στους γνήσιους ελληνάρες πολιτισμό.1ον...Ηταν κύριοι σε όλο τον αγώνα-με εξαίρεση την ανάκρουση του εθνικού ύμνου αλλά εκεί μας το φυλάγανε,2ον στο τέλος μας χειροκρότησαν κιόλας.3ον...Σε όλο το παιχνίδι δεν έπεσε ούτε ένα μπουκάλι 4ον...κάποια στιγμή διέκρινα και έλληνες στην κερκίδα να ανεμίζουν ελληνικές σημαίες.Σκέφτομαι τι θα είχε γίνει αν κάποια στιγμή στο Καραισκάκη είχε τολμήσει κάποιος τούρκος να σηκώσει τη σημαία της χώρας του.5ον...χειροκροτούσαν την εθνική τους μέχρι το τελευτάιο λεπτό θυμίζοντας μας πως είχαμε αντιδράσει εμείς όταν φάγαμε τα 4 και τι είχε τραβήξει ο Σειταρίδης.Μπορέι λοιπόν τυπικά να νικήσαμε αλλά στην πραγματικότητα είμαστε οι χαμένοι.

4 comments:

Epikouros said...

Συμφωνώ σε όλα... εμείς ήμασταν κατά τι περισσότερο κάφροι (κατά πολύ..). Πάντως εγώ μπουκαλάκια είδα να πέφτουν, απλά ήταν από το πέταλο και δεν έγιναν θέμα γιατί δεν βρήκαν στόχο..

zisis said...

Ελπιζώ και γω να μη μας μείνει μόνο η νίκη στο μυαλό, μετά από αυτό το ματς, αλλά και η συμπεριφορά των φιλάθλων...

nkalomiris said...

Τί έγινε ρε παιδιά; Γίνανε οι τούρκοι Ευρωπαίοι; Και εμείς μείναμε ανατολίτες;

saska said...

Μετά τον αγώνα της Εθνικής μας με την ομάδα της γειτονικής Τουρκίας, ο οποίος έληξε με νίκη των Ελλήνων, Τούρκοι hackers επιτέθηκαν στο site της ΕΠΟ και έκαναν deface προσθέτοντας την ημισέληνο και τη φωτογραφία του Κεμάλ.