Thursday, November 29, 2007

Ο ΛΑΚΗΣ? ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ...

Στην Ελλάδα μπορέις να επιτύχεις μόνο λαικίζοντας ,ακόμη κι όταν θέλεις να τα βάλεις με το λαικισμό.Κάπου εκεί νομίζω ότι κρύβεται και η επιτυχία του Λάκη Λαζόπουλου στο Τσαντίρι του.Ο Λάκης Λαζόπουλος ανέβηκε στους πίνακες της AGB όταν άρχισε να κουνάει το δάχτυλο και να βγάζει "διδακτικούς" λόγους για τα χάλια της πατρίδος.Στάθηκε απέναντι από την πολιτική χωρίς να ξεχωρίζει τις καλές της στιγμές, στάθηκε απέναντι από την κακή τηλεόραση χρησιμοποιώντας τη όμως για να κάνει νούμερα.Η Ρούλα Βροχοπούλου βαπτίστηκε την τηλεοπτική κολυμπήθρα ως tv persona μόλις ο Λάκης αποφάσισε να γίνει νονός και να την καλέσει στην εκπομπή του.Το να χρησιμοποιείς το trash για να το κατακρίνεις είναι το ίδιο με το να είσαι ο ίδιος trash,ο κόσμος τα βλέπει τα φτερά του παγωνιού να σου κρέμονται(άλλωστε με το trash και το glamour συναναστρέφεται ο Λαζόπουλος ,με αυτό δηλαδή που κατηγορεί)Επομένως απολαυστικός μπορεί να είναι ο Λάκης ,αληθινός όμως δεν είναι.Απόδειξη το ότι κανένας δεν λέει "είδα Λαζόπουλο χθες και προβληματίστηκα ή μπήκα σε σκέψεις.Ολοι λένε "είδες Λαζόπουλο χθες? πολύ γέλιο".

6 comments:

Lina said...

συμφωνώ περί λαϊκισμού, το κάνει.

απ την άλλη όμως, για μένα είναι η μόνη φωνή λογικής στην τιβι, και εγώ προσωπικά προβληματίζομαι με την εκπομπή του.

Το ότι πέρα απ τον πορβληματισμό, με κάνει και να γελαω, το θεωρώ τέχνη. Αλλιώς η εκπομπή θα ταν πολύ βαριά και δύσπεπτη.

Στρατος "exoaptonkyklo" Ραπτοπουλος said...

Εισαι σωστος.Οχι μονο λαικιζει αλλα ουτε εχει να προτεινει τιποτα απολυτως στα ανθρωπακια που κρεμοντε απ το στομα του.

KROKO said...

Aλοιμονο αν δεν μπορούσε να σε κάνει να γελάσεις Λίνα,κωμικός είναι.Με αυτό το πλούσιο υλικό που δίνει η τηλεόραση δεν χρειάζεται να κάνει και πολλά πράγματα ο ίδιος.Ως Μήτσος ήταν πιό προσγειωμένος και περνούσε καλύτερα τα μηνύματα νομίζω.Χωρίς να χρειάζεται τις Ρούλες της εποχής,ούτε το δάχτυλο να υψωνεται.Τότε έκανε πολιτική εκπομπή ,τώρα κάνει βαριετέ.

Lina said...

κατα βαση συμφωνώ, απλά και πάλι τον θεωρώ απ τα καλύτερα που μπορώ να δω στην τιβί ..

ΠΡΕΖΑ TV said...

Ο Λακης παντα τα ιδια ελεγε...Απλα η AGB αποφασισαι να του δωσει φετος καποια νουμερα παραπανω διοτι κατι παιζεται με το μετοχικο κεφαλαιο του Alpha...
Γιατι ας πουμε φετος ειναι πιο καλος απ'οτι περισυ;;;
Ετσι;;;
Εντελως ξαφνικα και τυχαια;;;;

KROKO said...

Λίνα δεν είπα ότι δεν είναι από τα καλύτερα αλλά με τι συγκρίνεις?Την πρηγούμενη Τρίτη απέναντι στο Λαζόπουλο η ΕΡΤ είχε ένα καταπληκτικό "Παρασκήνιο".Το πέτυχα σε ένα διαφημιστικό και έμεινα.Δεν νομίζω ότι έχασα κάτι που δεν επέστρεψα.Δεν περιμένω από το Λαζόπουλο να με "ξυπνήσει".Ούτε νομίζω κάποιος άλλος το περιμένει.Ολοι ξέρουν τι συμβαίνει στη χώρα.Και για τη Ζαχαρέα και για τους εργολάβους και για την πολιτική ,για όλα.Ο Λαζόπουλος τα κάνει όλα αυτά να φάινονται λιγότερο σοβαρά από ότι είναι.Εγώ περιμένω να μας πεί πόσο σοβαρά είναι,αφού το ανοίγει το θέμα.