Friday, December 14, 2007

ΜΑΚΑΚΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΦΟΥΣΤΗ

Μια χαρά τα λέει ο Καρβέλας.Προτιμώ την αγενη ειλικρίνεια του ,από το δήθεν του Λαζόπουλου που συναναστρέφεται όλη την Εκάλη και μετά το παίζει λαικός και αριστερός.Και όταν σατιρίζεις έναν ανθρωπο βάζοντας το κεφάλι του στο σώμα ενός πιθήκου που τον "παίζει" και τον ονομάζεις μακάκα θα πρέπει να είσαι έτοιμος να φάς και εσύ τη ροχάλα σου με το να σε αποκαλέσει αυτός ¨φούστη".Ο Καρβέλας είναι απότομος ,brutal και ψυχάκιας αλλά δεν έκανε ποτέ τον τιμητή της δημοκρατιας και τον "καθαρό" αντίπαλο του σάπιου συστήματος από τα εβένινα καταστρώματα θαλαμηγών διαπλεκομένων.Ούτε αριστερός το έπαιξε ποτέ.Τώρα που η αριστερά είναι ακίνδυνη έχει γίνει μόδα στα καφέ του Κολωνακίου και στα μπαρ του Ψυρρή.Γιατί κανένας από αυτούς που αγανακτούν με το σύστημα δεν φοράει μια κουκούλα να σπάσει τράπεζες? Μήπως γιατί έχουν εκεί τις καταθεσάρες τους και τα βράδια τρώνε με τους Καρατζάδες,τους Βγενόπουλους και τους Μπενόπουλους?

7 comments:

ΠΡΕΖΑ TV said...

Ανθρωποι που εκμεταλευονται αλλους ανθρωπους με νοητικη στερηση για να βγαλουν χρηματα,για εμενα δεν ειναι ανθρωποι αλλα καθαρματα...Τωρα ολες οι θεωριες που λεει ειναι εν μερη σωστες,αλλα στην ουσια και ο Καρβελας ειναι σκαρτος.

Anonymous said...

Ο Λαζοπουλος καλα εκανε και τον ειπε μακακα.Σατιρα κανει.Αυτος δεν ειχε δικαιωμα να τον προσβαλει ετσι.Εχει και ενα παιδι ο Λαζοπουλος.Και ειδικα αυτο "η μανα του ξερει οτι ειναι φουστης" ηταν πολυ απαισιο.Ειναι θλιβερο που υπαρχουν τετοια αθλια υποκειμενα.

KROKO said...

Ο Καρβέλας είναι αυτός που είναι.Αλλά τον ξέρουμε,δεν παριστάνει κάτι άλλο. Ανήσυχε μόνο ο Λαζόπουλος μπορέι να κάνει σάτιρα?Δεν μπορέι να επικαλεστέι τον ίδιο λόγο για το "φούστης" και ο Καρβέλας?

Anonymous said...

SIMFONO ME TON KROKO! O KARVELAS TOU APANTISE ME TO IDIO NOMISMA! KAI KIRIE PREZA TV OI ANTHROPOI POU LES EINAI APOFITOI KAI LIKION KAI PANEPISTIMION ETSI GIA NA MATHEIS. KAI OTAN PROSPATHISAN NA STAMATISOUN TIN EKPOMPI TIS PANIA KAI TOUS APOKALESAN ETSI TOUS ERIXAN MIA OMADIKI MINISOULA. OSO GIA TO OTI KANEI SATIRA ANISIXE, TO NA EISE APOLITOS, NA LES TIN GNOMI SOU KAI NA PAROUSIAZEIS MONO MIA PLEVRA TON PRAGMATON DEN EINAI SATIRA EINAI KOROIDIA. EPISIS NA XERETE OTI O LAZOPOULOS ZITISE APO TIN PANIA PERSI NA TIS DANIZEI TA TALENTA TIS GIA TIS EKPOMPES TOU!

Anonymous said...

Ο κ. Καρβέλας δεν είναι «Μακάκας» είναι ένα άθλιο υποκείμενο, ένας υβριστής ένας εκμεταλλευτής νοητικά στερημένων ανθρώπων με σκοπό προσωπικές φιλοδοξίες και κέρδος. Ένας συνθέτης – παραγωγός μουσικών σκουπιδιών, ένας άνθρωπος που δε σέβεται ανθρώπους και καταστάσεις. Χλευάζει και προσβάλει τους επικριτές του διότι δεν μπορεί να εκφραστεί ως άνθρωπος. Θα ήταν λοιπόν φρόνιμο να μετακομίσει στην πραγματική ζούγκλα –εκεί που πραγματικά ανήκει- και να συνεχίσει το άθλιο έργο του στην κοινωνία των πραγματικών πιθήκων. Μέχρι να τον καταλάβουν και τα συμπαθή θηλαστικά και να τον εκδιώξουν και αυτά. Η κοινωνία μας αλλά και η κοινωνία των πιθήκων δεν έχει ανάγκη από τέτοια όντα. Η λύση είναι μια:…στον Καιάδα…

Anonymous said...

Ο καρβέλας ειναι ο χειρότερος υποκριτης που είδα τα τελευταία χρόνια στη Tv. Το παιζει ανεξάρτητος, αριστερος, αντικομφορμιστης, κατηγορεί τη ψευτο ηθηκολογια της εκκλησιας και των ισχυρών και χτυπαει τον "αντιπαλο" του με

το πιο ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΟ ΑΘΛΙΟ επιχείρημα Εισαι πουστης ! δηλ ανηθικος!!

Και ειχέ το θράσσος να μπλεξει στο καβγα και τη μανα(του Λαζοπουλου) που δε εφταιγε σε τιποτα.

Ενας μακακας στη ζουγκλα ενος κιτρινιστη δημοσιογράφου. Το διδυμο της απόλυτης ξεφτίλας!!

(αυτοι οι ανθρωποι δηλωνουν αριστεροί , επαναστάτες, και εχουν αφίσες του che στα γραφεία τους)
οπως επισης ο Καρατζαφέρης, ο Γεωργιαδης και η Σαρρή!!

Βρε ούστ!!!

Α, επισης τους φταίει το οργανο της εξουσίας που λεγεται ΕΣΡ. Να καταργηθει λοιπον !!! (αυτο θελουν ουσιαστικά. να υπάρχει αλλά να μη ελεγχει τις εκπομπές τους!!

Ε όχι πια..!!

Anonymous said...

"Και ειδικα αυτο 'η μανα του ξερει οτι ειναι φουστης' ηταν πολυ απαισιο"

Συμφωνώ
Αλήθεια η μανα του ξερει οτι ειναι φουστης;