Tuesday, December 16, 2008

Τριτη 16 Δεκεμβρίου-Τα γεγονότα

Ο Πρωθυπουργός ανέλαβε καθυστερημένα το μερίδιο ευθύνης για την υπόθεση του Βατοπεδίου.Αν ήταν μερίδα αντί για μερίδιο θα την είχε αναλάβει πολύ πιό γρήγορα.

Παιδιά με καθαρά πρόσωπα χωρίς κουκούλες κατέλαβαν για 1.40 τον αέρα της ΕΡΤ.Ο Πρόεδρος του ιδρύματος σε ιδρυματική κατάσταση τους κατήγγειλε γιατί δεν πήγαν οργανωμένοι στο ελεύθερο μαγαζί του όπου όμως είχε στήσει από το πρωί σεκιουριτάδες για να μην περάσουν.

Ο Κούγιας ανέλαβε την Παναχαική.Επιτέλους να λέμε "γαμώ την Παναχαική μου" και να μην έχουμε τύψεις.

Περισσότερο από 3 τόνους φιστίκια Κάσιους, προέλευσης Βιετνάμ, κατέσχεσε η Νομαρχία Θεσσαλονίκης.Βρέθηκαν αυγά και προνύμφες εντόμων.Ο Νομάρχης Ψωμιάδης δηλώνει ότι πίνει σκέτο το ουίσκι του και καταγγέλει ξένο δάκτυλο με εγκέφαλο την Αλέκα.

Την παραίτησή του υπέβαλλε ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της ΝΔ, Νίκος Καραχάλιος.Είχε δηλώσει σε ξένη εφημερίδα ότι ο πρωθυπουργός είναι μπερδεμένος με τα επεισόδια και δεν ξέρει πως να τα χειριστεί πράγμα εντελώς αναληθές αφού ο κύριος Καραμανλής ανέλαβε σήμερα το μερίδιο ευθύνης για το Βατοπέδιο.

Πολίτης έβγαλε την περούκα εθνικιστή βουλευτή στην Ταιβάν.Ο βουλευτής δήλωσε "ένοιωσα σαν να μου κατέβασαν το σώβρακο" αποκαλύπτοντας ποιό μέρος του σώματος καλύπτουν οι τρίχες των εθνικιστών.

Κρότοι και λάμψεις λίγο μετά τις 7 το βράδυ στο Σύνταγμα.Αυτή τη φορά ηταν τα πυροτεχνήματα του Νικήτα,οι trendy μολότωφ της Δεξιάς.

No comments: