Saturday, February 10, 2007

ΩΔΗ ΣΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Από όλη την ύλη των κυριακάτικων εφημερίδων το μεγαλύτερο ενδιαφέρον δείχνω στα διαφημιστικά φυλάδια ,που δυσκολεύομαι κιόλας να κουμαντάρω κατά τη μεταφορά των εφημερίδων στο σπίτι. Γιατί τα μπάσταρδα του κυριακάτικου τύπου είναι η παρέα μου στις δύσκολες μοναχικές ώρες της τουαλέτας. Τα καινούργια λάπ τόπ του Multirama και τα 3G κινητά του Γερμανού με μεταφέρουν σε κόσμους hi tec την ώρα του σφιξίματος.Τα κλαδευτήρια του Πράκτικερ και οι πέργολες του Αlex Pack με ταξιδεύουν σε κόσμους καταπράσινους όπου ο ήχος από το τσιρλιπιπί ακούγεται σαν την "Ωδή στη χαρά" ....Ευχαριστώ τους διαφημιστές. Με τη βοήθεια των κυριακάτικων φυλαδίων ξεφυγα από την ανάγνωση της σύνθεσης του Roll και των σαμπουάν 2 σε 1 που είχαν στοιχειώσει τις δύσκολες ώρες της παραμονής μου στο «μέρος»,που έλεγε και η γιαγιά .

3 comments:

Marina said...

αχα χα χα! Πέθανα στο γέλιο. Είσαι σωστός. Και όλοι εδώ το ίδιο κάνουν και όχι μόνο για τα ένθετα των εφημερίδων..μπάαα! περιοδικά, βιβλία ολόκληρα μελετώνται τις δύσκολες ώρες της αφόδευσης. Εχω βάλει και ράφια στο μπάνιο για να βρίσκουν ότι θέλουν και να μην τα πετάνε στο πάτωμα. Το τελευταίο απόκτημα είναι μία βάση για ποτήρι...βλέπεις ο Κ θέλει να απολαμβάνει το κρασάκι του όταν κάνει αφροντούς..(και βέβαια έχουμε 2 τουαλέττες σπίτι ειδάλλως θα είχαμε οι υπολοιποι χεσ@@@ επάνω μας)

Vita K said...

Περιέγραψες με ακρίβεια ό,τι συμβαίνει στα περισσότερα σπίτια κάθε Κυριακή...
Μήπως τα μπάσταρδα αναδεικνύονται τελικά πιο χρήσιμα από τα νόμιμα έτσι όπως έχουν καταντήσει οι περισσότερες εφημερίδες;

stilitis said...

ναι ναι εφημερίδα τώρα πια αγοράζουμε για τα ντιβιντι και τα μπάσταρδα :)