Tuesday, April 3, 2007

Η ΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ-ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ



Πάλι πέφτουμε από τα σύννεφα.Από την εποχή της σύλληψης της 17 Νοέμβρη συνεχώς πέφτουμε από τα σύννεφα.Κάποια στιγμή θα πρέπει να μας δοθεί ένα Ε.Π.Α.Σ (επίδομα πτώσης από σύννεφο).Αυτή τη φορά η πτώση ήρθε με την ιστορία της Παιανίας και του θανάτου ενός παιδιού στο όνομα της μαλακίας τον οπαδών.Κανείς δεν ήξερε τίποτα.Ούτε οι δημοσιογράφοι,ούτε οι αθλητικές εφημερίδες,ούτε οι πολιτικοί,ούτε οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ.Κι ας φιλοξενεί συγκεκριμένη ΠΑΕ στο συμφερόντων του ιδιοκτήτη κανάλι εκπομπή των οπαδών.Που απειλούν ,που δίνουν ραντεβού με τη φράση "θα τα πούμε.." ,που κάνουν γνωστο τον ανδρισμό τους προς αντιπάλους με τη φράση "μου κλάσατε τα ...φρύδια βαζελάκια".Που πολλοι από αυτούς δουλεύουν στην επιχείρηση του ιδιοκτήτη.Οι εφημερίδες δε ,ενώ πριν έκαναν ένα παιχνίδι μητέρα των μαχών με λέξεις όπως "ήρωες" και "μάχη μέχρι τελικής πτώσεως" , ,τώρα που η πτώση ήρθε πέφτουν κι αυτές από τα σύννεφα και ζητάνε ευθύνες.Και όλοι δίνουν περισσότερη σημασία στα μαχαιρια που βρέθηκαν στους συνδέσμους και όχι στην πρέζα με το τσουβάλι.Από που ήρθε όλη αυτή η πρέζα? Ποιός πλασάρει τόση φούντα στους πιτσιρικάδες?Πώς γίνεται άνεργοι πρόεδροι συνδέσμων να κυκλοφορούν με πολυτελή τζιπ?Μισό λεπτό να πέσουμε από τα σύννεφα και επανερχόμαστε.

2 comments:

Νομίζω said...

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.
Και θα ήθελα να συμπληρώσω ότι όλοι αυτοί πέφτουν από τα σύννεφα ενώ στον ουρανό τους δεν είχανε ούτε ένα τόσο δα συννεφάκι. Συννεφάκι κόμικ, συννεφάκι προσχημάτων.
Θέατρο του παραλόγου; Μπα, θέατρο του τσαμπουκά.

KROKO said...

Ειδες πως πηγε χαμένη η πρόταση του Ντέμη? Ο Ορφανός λέει ότι δεν καταλαβαίνει με ποιό τρόπο θα βοηθήσει αυτή η κίνηση κτλ. κτλ ...Είπαμε να πάρουμε μέτρα ,όχι να λύσουμε και το πρόβλημα.