Friday, April 25, 2008

ΑΠΟ ΤΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ

Κατόπιν ενδελεχούς ερεύνης ανακάλυψα το αίτιο της πτώσης του γιώργου Παπανδρεόυ από το ποδήλατο .Την Τετάρτη τον είχε πιάσει στο στόμα του ο Μητσοτάκης.Ηταν τότε που τον είπε ανόητο για τις θέσεις του γύρω από την πώληση μετοχών του ΟΤΕ στην Ντόιτσε Τέλεκομ.Έπεσε Κυριακή.Εδώ που τα λέμε άργησε κιόλας.

REAL TV STARS

Τα λίγα διαμάντια της ελληνικής τηλεόρασης:

1)Παρασκήνιο-η μακροβιέστερη εκπομπή της εγχώριας tv,μία εκπομπή αποτύπωμα της εποχής.Ο σκηνοθέτης την παραδίδει στους ειδικούς που θα μελετήσουν τις δικές μας εποχές δεκαετίες μετά.

2)Μονόγραμμα-επιστρέφει.

3)Στα άκρα-(ναι ξέρω,η Βίκυ Φλέσσα μπλα,μπλα,μπλα...εμένα μου αρέσει)

4)Αληθινά σενάρια-ΕΤ3 πιό πολύ για την ιδέα της εκπομπής.

5)Ανιχνεύσεις-ΕΤ3 για να εμβαθύνεις στα πολιτικά πράγματα χωρίς πρετεντερισμούς.

Wednesday, April 23, 2008

ΔΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΜΕ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ

Δύο δελτία τύπου για την έλευση του αγίου φωτός στους δήμους Αμαρουσίου και Ιλίου.Η διαφορά είναι ότι στο Μαρούσι ο δήμαρχος ως "προσηλωμένος στην ορθόδοξη παράδοση μας" θα πάει ο ίδιος να το φέρει ενώ στο Ιλιο θα στείλουν απεσταλμένο του δημάρχου στην Ιερουσαλήμ.Από ότι καταλαβαίνω κάθε δήμος μπαίνει στα έξοδα για να φέρει το Αγιο Φως,φαντάζομαι και οι υπολοιποι δήμοι το ίδιο θα κάνουν΄.Κάθε δήμος θέλει το δικό του φώς.Οπότε μην έχουμε την απορία πως μαζεύεται κάθε Πάσχα τόσος κόσμος στην ιερουσαλήμ,των Δήμων είναι που κάνουν vacance με δικά μας χρήματα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Άγιο Φως φέρνει το Μ. Σάββατο στο Μαρούσι, ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, θα μεταβεί στα Ιεροσόλυμα για να μεταφέρει στην πόλη του Αμαρουσίου το Άγιο Φως, εκφράζοντας έτσι το σεβασμό και την προσήλωση του στην ορθόδοξη παράδοσή μας και στο μήνυμα της μεγάλης γιορτής της Χριστιανοσύνης, που είναι η Ανάσταση του Κυρίου.

Ο κ. Πατούλης θα συμμετάσχει στην επίσημη αποστολή του Υπουργείου Εξωτερικών για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός από τον Πανάγιο Τάφο, συνοδευόμενος από τον Αρχιμανδρίτη του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου, πατέρα Νικόλαο.

Το Άγιο Φως θα γίνει δεκτό στο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου του Αμαρουσίου, το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ και ώρα μεταξύ 19:30 και 20:30, παρουσία επισήμων και κατοίκων της πόλης μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τελετή υποδοχής του Αγίου Φωτός στο Δήμο Ιλίου

Το Μεγάλο Σάββατο 26 Απριλίου 2008 και ώρα 6.45 μ.μ. θα γίνει στη συμβολή των οδών Πρωτεσιλάου και Πριάμου η τελετή υποδοχής του Αγίου Φωτός, το οποίο θα φέρει ο απεσταλμένος του Δήμου Ιλίου στην πόλη.Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος κάθε ενορίας του Δήμου θα παραλάβει το Άγιο Φως από τον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας.

Σας ευχόμαστε καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.


Ο Δήμαρχος Ιλίου

Νίκος Ζενέτος

Tuesday, April 22, 2008

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ;

Μια μικρή χαρά πήραν σήμερα οι βάζελοι αφού έγινε αυτό που δεν περίμεναν.Δηλαδή ο Τζίγγερ να ανοιχτεί στην ΠΕΚ και τον κύριο Βγενόπουλο που θέλει να μπεί με χίλια στην ομάδα.Η λογική του Τζίγγερ είναι μεγάλα κέρδη με το μικρότερο κόστος σε όλες του τις επιχειρήσεις και αυτή η κίνηση εξέπληξε.Για να δούμε όταν όλα αυτά θα γίνουν ψιλά τι ακριβώς παραχωρήσεις θα κάνει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.11 στα 12 ο γάβρος είναι πολλά....Πάντως ο Βγενόπουλος δεν θέλει να μπεί μόνο από τη βαζελοσύνη του την τρελή στην ομάδα.Αυτή τη στιγμή είναι ο μεγαλύτερος επιχειρηματίας στη χώρα και μέχρι πριν μιλήσει για τον Παναθηναικό ,δεν τον ήξερε κανείς.Και στην Ελλάδα ,αν δεν σε ξέρει κανείς,και δεν έχεις το λαικό έρεισμα δεν είσαι και τίποτα.

Υ.Γ 1 Ο Ριβάλντο έχει γίνει μεγάλη ρόμπα με τις εμμονές του.Μπορεί ο γάβρος να το πήρε στα χαρτιά αλλά τη μαλακία την είχε κάνει η Καλαμαριά και ο βραζιλιάνος ,δεν μπορεί να ξεπεράσει το κράξιμο στο Καραισκάκη με τίποτα.Είχε πεί ότι αν το δικαστήριο(που δεν είναι και διαπλεκόμενο,ευρωπαικό είναι) απέρριπτε τα ασφαλιστικά μέτρα της Καλαμαριάς ,θα έφευγε.Στο καλό.

Υ.Γ 2 Επιτέλους ο θρύλλος πήρε και ένα πρωτάθλημα στην Ευρώπη.

Monday, April 21, 2008

ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥ

Που μας πάει η παγκοσμιοποίηση; ή μήπως δεν φταίει μόνο αυτή;Αποκτήσαμε ισχυρό ευρώ και το πληρώνουμε επειδή ανέβηκε το πετρέλαιο λόγω της πτώσης του δολαρίου.Εχουμε ανεργία 8% και προσπαθούμε να κρατήσουμε παραπάνω χρόνια στη δουλειά τους εργαζόμενους αυξάνοντας τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης-ενώ παράλληλα γνωρίζουμε πως μετά τα 50 είναι δύσκολο να βρεί κάποιος δουλειά.Φωνάζουμε για τα μεροκάματα και τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών στα φραουλοχώραφα της Ηλείας αλλά είναι σίγουρο ότι αν τους δώσουν μεγαλύτερο μεροκάματο ,το κόστος θα μετακυλιστέι στην τιμή της φράουλας και μετά θα φωνάζουμε για την ακρίβεια.Τσιρίζουμε για τις εργασιακές συνθήκες στην Κίνα και τις χώρες του Τρίτου κόσμου αλλά γουστάρουμε να ψωνίζουμε από αυτές τις χώρες επειδή τα προιόντα είναι φτηνά.Θέλουμε βιοκαύσιμα για πιό καθαρό περιβάλλον ενώ την ίδια ώρα προκαλείται λόγω αυτών των καυσίμων αύξηση στις τιμές των βασικών προιόντων με αποτέλεσμα την διατροφική κρίση.Αυτά προχείρως,που λένε.Ίσως μου διαφεύγουν αρκετά ακόμη.

Sunday, April 20, 2008

ΕΦΥΓΕ Ο ΕΝΑΣ

Πέθανε ξαφνικά στην Ξάνθη,όπου επέστρεψε μετά την "περιπέτεια" του στη Γαλλία ο 35χρονος Νίκος Ασλαμαζίδης.Ητα ένας από τους τρείς εργάτες που πραγματοποίησαν επί 19 ημέρες απεργία πείνας στα γαλλικά ναυπηγεία.

Ο Νίκος "έφυγε" 24 μόλις ώρες μετά την επιστροφή του από τη "μάχη" της Σεν Ναζέρ.Ηταν ένας από τους τρεις Θρακιώτες αμμοβολιστές που έγιναν πρωτοσέλιδο τον περασμένο μήνα στη Γαλλία διεκδικώντας με την απεργία πείνας τα δεδουλευμένα τους στα ναυπηγεία της περιοχής.

Είχε προηγηθεί ένας μαραθώνιος διαπραγματεύσεων με τους υπεύθυνους των ναυπηγείων, τον εργολάβο που τους απασχολούσε και τον υπεργολάβο που τους «νοίκιαζε» σ' αυτόν, χωρίς αποτέλεσμα.Ο καθένας διεκδικούσε από 8.000 ευρώ δεδουλευμένα και το εισιτήριο της επιστροφής στην Ελλάδα, αλλά η επιχείρηση έδινε μόνο το τελευταίο. Αναγνώριζε ως οφειλόμενα μόνο 2.600 ευρώ και αυτά έλεγε πως θα τα εμβάσει στην Ελλάδα.Η απεργία πείνας κράτησε 19 μέρες κατά τις οποίες οι τρεις Ελληνες εργάτες έπιναν μόνο νερό κι αλάτι.Ο δήμος της Σεν Ναζέρ τους προσέφερε κατάλυμα σε κλειστό γυμναστήριο για τις νύχτες, ενώ δύο φορές κατά τη διάρκεια της απεργίας ο Νίκος Ασλαμαζίδης παρουσίασε προβλήματα υγείας.Τελικά η κοινωνική πίεση έφερε αποτέλεσμα και η νορβηγική εταιρεία που διαχειρίζεται τα ναυπηγεία δέχτηκε να πληρώσει τα δεδουλευμένα. Οι τρεις Ελληνες μπήκαν σε πρόγραμμα συντηρητικής αγωγής, σύμφωνα με τις συμβουλές γιατρών, οι οποίοι το περασμένο Σαββατοκύριακο έδωσαν το «πράσινο φως» για την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

Το επίσημο αίτιο του θανάτου του Νίκου Ασλαμαζίδη, προς το παρόν, εν αναμονή των εργαστηριακών εξετάσεων, είναι οξύ εγκεφαλικό και πνευμονικό οίδημα, ενώ ενδέχεται να έπαιξε ρόλο η πιθανή χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών και η καταπόνηση του ήδη εξασθενημένου του οργανισμού.

Από ΕΡΑ5

Friday, April 18, 2008

ΟΙ ΝΕΟΠΤΩΧΟΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ

Aν Λαικίζει ο Γιώργος;ολίγον τι...Μιλώ για την αναφορά του στη βουλή περί νεόπτωχων οι οποίοι μάζευαν τα ζαρζαβατικά που είχαν πετάξει διαμαρτυρόμενοι αγρότες.Πέντε-έξι γριές καλοντυμένες έπεσαν με τα μούτρα στα χορταρικά και τα σακούλιαζαν για να τα πάρουν στο σπίτι.Ήταν νεόπτωχες; Ναί...Οσο ήταν οικολόγοι κι αυτοί που έκαναν γιουρούσι στους λαμπτήρες που μοίραζε ο Σκάι και πατούσαν ο ένας τον άλλο για να τσιμπήσουν μία λάμπα για το εξοχικό τους στη Λούτσα.Οι νεόπτωχοι του Γιώργου ηταν οι γνωστές γριές του πλιάτσικου που δεν αφήνουν τίποτα το οποίο είναι δωρεάν να πέσει κάτω.Όχι ότι δεν υπάρχουν νεόπτωχοι αλλά αυτοί έχουν μία αξιοπρέπεια.Διαχειρίζονται τη φτώχεια τους όσο πιό σιωπηλά μπορούν και στο απροχώρητο γίνονται αθηναίοι κλοσάρ,φιλόσοφοι του δρόμου.Δεν ορμάνε σε ζαρζαβατικά και λαμπτήρες ενώ νοικιάζουν δύο-τρία σπίτια και καταχωνιάζουν το εφάπαξ στα βιβλιάρια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Thursday, April 17, 2008

LAW and JUSTICE

Στο επταμελές πειθαρχικό συμβούλιο παραπέμφθηκε από τον κύριο Σανιδά με το ερώτημα της οριστικής απόλυσης ο πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδας Σωτήρης Μπάγιας.Ο κ. Μπάγιας κατηγορείται για βάναυση προσβολή του κύρους της Δικαιοσύνης, ασυμβίβαστη συμπεριφορά με το αξίωμα του δικαστικού λειτουργού και έλλειψη συναίσθησης της ιδιότητας του δικαστικού λειτουργού..Τι έκανε ο κύριος Μπάγιας;Εδωσε συνέντευξη στα ΝΕΑ και είπε αυτά που συζητάμε όλοι.

Για τις υποκλοπές: «Μια προκαταρκτική έρευνα που έπρεπε να ολοκληρωθεί σε λίγες -ελάχιστες- μέρες, διήρκεσε έντεκα ολόκληρους μήνες, με πρόδηλα αρνητικά αποτελέσματα για την ανακάλυψη της αλήθειας.» Επισήμανε το γεγονός ότι για πρώτη φορά στα δικαστικά χρονικά της χώρας, η διεξαγωγή μιας τόσο σημαντικής έρευνας κρατήθηκε απολύτως μυστική και μάλιστα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

ια τις κάμερες:Εξέφρασε διαφορετική άποψη από εκείνη του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, λέγοντας ότιη διαρκώς εντεινόμενη επέκταση της εγκατάστασης και λειτουργίας καμερών αποτελεί τον μεγαλύτερο μελλοντικό κίνδυνο για τη δημοκρατία και τις ατομικές ελευθερίες.«Εξάλλου, έχει αποδειχθεί ότι η χρήση του μέσου αυτού ελάχιστα έως καθόλου έχει συμβάλλει στην πάταξη της εγκληματικότητας» ,είπε.

Αυτό ήταν το μεγάλο αμάρτημα του κυρίου Μπάγια.Μας είπε πως η δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή,απλώς μερικές φορές κάνει τα στραβά μάτια.

Monday, April 14, 2008

Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ 300


Ετσι έβαψαν οι αυστριακοί την ατμομηχανή της σιδηροδρομικής τους εταιρίας.Στα χρώματα της πρωταθλήτριας Ελλάδας εν όψει Εuro 2008.Πάνω στα γαλανόλευκα έχουν ζωγραφίσει και χαριστέα-ζαγοράκη.Ανωτερότης.Μπορεί να το κάνει και ο βάζελος μετα χρώματα του θρύλλου στη γραμμή του ΟΑΣΑ που περνάει από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας?

Friday, April 11, 2008

ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ RESORT


Οσοι ξέρατε ως κάμπινγκ αυτό με το κρύο νερό που κυρίως ήταν αφορμή για να μην κάνεις μπάνιο, τις κοινές τουαλέτες και αυτούς που πάνε να απομονωθούν και παίρνουν μαζί τους όλα τα ντεσού του σύχρονου υλικού κόσμου ...ετοιμαστείτε για τα καλλύτερα.Τη νέα μόδα που απαιτεί τα κάμπινγκ να είναι lux.Δηλαδή πάλι σε σκηνή μένεις αλλά τύφλα να έχει ο Καντάφι.Όπως γράφει η Ημερησία τέτοια κάμπινγκ υπάρχουν αρκετά ,όπως στην Kένυα, το Bateleur Camp (από 450 δολάρια).Βρίσκεται κοντά στο Masai Mara National Reserve, ένα μέρος αγαπητό σε σκηνοθέτες αφού εδώ έχουν γυριστεί δεκάδες ταινίες. O αποικιακού στυλ καταυλισμός αποτελείται από εννέα σκηνές με ξύλινα πατώματα, κρεμαστά φανάρια, δερμάτινους καναπέδες και προσωπικό μπάτλερ(ξέχνα τα Κουφονήσια που σε έτρωγαν τα κουνούπια και η απλυσιά). Nυχτερινά σαφάρι, στενές επαφές με τους ιθαγενείς Masai, βόλτες με αερόστατο και γευσιγνωσία αφρικανικής κουζίνας, είναι οι βασικές δραστηριότητες των πελατών

H πιο μεγαλειώδης των κατασκηνώσεων βρίσκεται στο Eθνικό Πάρκο Ranthambore στο Pατζαστάν της Iνδίας και ονομάζεται Aman-I-Khas είναι από τα λίγα camps που μας δίνουν την ευκαιρία να δούμε τίγρεις στο φυσικό τους περιβάλλον,να μας δούν κι αυτές να κάνουμε μια γνωριμία χρήσιμη. Oι δίχωρες σκηνές είναι κομψά διακοσμημένες, διαχωρίζονται με βαμβακερά υφάσματα και διαθέτουν κρεβάτι με ουρανό, καθιστικό, μπάνιο και dressing room. H ινδική κουζίνα που σερβίρεται στο εστιατόριο βασίζεται σε βιολογικές πρώτες ύλες που καλλιεργούνται στο camping(τέρμα ο φλόκος και το τάιο). H βιβλιοθήκη-γιατί διαθέτουμε και τέτοια-είναι εξοπλισμένη με μεγάλη γκάμα βιβλίων, εφημερίδων και CDs. Το spa(όχι η λακούβα έξω από τη σκηνή όταν έβρεχε στη Γαύδο), καθώς και ένα υπαίθριο καθιστικό γύρω από μία φωτιά, προσφέρει χαλάρωση με στέγαστρο τα αστέρια.

Thursday, April 10, 2008

ΒΛΕΠΕ,ΑΚΟΥ,ΜΗ ΜΙΛΑΣ

Σε έρευνα που έγινε για λογαριασμό του ΣΕΒ(δεν ξέρω βέβαια τι δουλειά έχει ο ΣΕΒ με αυτές τις έρευνες) ο κόσμος δηλώνει ότι μπορεί να καταλάβει τη «γλώσσα» των Μέσων, καθώς απαντούν ότι: «Ως πολίτης αισθάνομαι ότι μπορώ να καταλάβω πότε οι ειδήσεις είναι ανακριβείς και μεροληπτικές» κατά 91,8%.
Κάτι που σημαίνει ότι ξέρουμε γιατί κάποιο κανάλι βαράει σε συγκεκριμένες στιγμές,την κυβέρνηση ή την αντιπολίτευση,υπουργούς,βουλευτές επιχειρηματίες,γιατί γενικώς τα κανάλια έχουν εμμονές με συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις.Κι αν δεν ξέρουμε κάτι υποψιαζόμαστε.Δεν είναι τόσο το εθνικό και δημόσιο συμφέρον,είναι η τσέπη των καναλαρχών που μπορεί να είναι και εργολάβοι και επιχειρηματίες και προμηθευτές του Δημοσίου παράλληλα.Ξέρουμε αλλά δεν μιλάμε.

Wednesday, April 9, 2008

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!...Η SOULI ΣΠΑΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ


aboutsouli


"I believe that in a
past life, I could've
been a bird. Yes,
a flamingo...

A FLAMINGO in a
flock of pigeons!

Either that... or a
flower
."

I have a background
in fine & digital arts, makeup artistry and photography. With a genuine desire to enter the industry with fresh eyes I would make a great addition to any New Media Team.

Όλο το καυτό υλικο: www.souli-online.com

Friday, April 4, 2008

ΤΙ ΜΠΑΛΑΡΑ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ...

ο Καραμανλής..





Wednesday, April 2, 2008

ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΑΕ

Είμαστε κράτος ευεργετών και εργολάβων.Οτι έχει γίνει στην Ελλάδα είναι έργο δωρητών ,από νοσοκομεία μέχρι πλανητάρια κτλ.Οτι δεν έχει γίνει από ευεργέτες το έχουν αναλάβει με καλό κέρδος οι εργολάβοι,αυτοί που ο κύριος Σουφλιάς χαρακτήρισε ΅εθνικό μας πλούτο΅.Τελευτάιο παράδειγμα είναι η παραχώρηση των εθνικών οδών σε κατασκευαστικές κοινοπραξίες.Η παραχώρηση έγινε για 30 χρόνια και κατεβάσαμε τα βρακιά μας πριν κάν οι εργολάβοι σκάψουν έστω και ένα εκατοστό.Πήραν τα διόδια ,τα αύξησαν ως και 54% και έγινε ο κακός χαμός το πρωί στα κιούρκα.Οι ταμπέλες έγραφαν ακόμα 2 ευρώ,οι ταμίες ζητούσαν 2,75 και ο κόσμος άρχισε να τα παίρνει στο κρανίο.Μπροστά στο χαμό το υπουργέιο ΠΕΧΩΔΕ μέσα στη μεγαλοθυμία του αποφάσισε να ανοίξει για λίγο τις μπάρες για να περάσουν οι δυστυχισμένοι(τώρα τι δουλειά είχε το υπουργέιο αφού έχει ήδη παραχωρήσει τα διόδια σε ιδιώτες είναι ένα άλλο θέμα).Αυτό βέβαια δεν κράτησε πολύ.Οι κατασκευαστές τα έκλεισαν γρήγορα και εισέπρατταν διόδια 2,7 ευρώ.Εκαναν δηλαδή σκόντο 5 ολόκληρα λεπτά στους οδηγούς.Ελπίζω κάποια στιγμή το ΠΑΜΕ ή δεν ξέρω και εγώ ποιό,να πάει εκεί και να κάνει κάποια διαμαρτυρία.,ας τα σπάσει κιόλας,δεν με χαλάει.Να μην κλείνουν μόνο δρομους στο κέντρο ,να ανοίξουν και κανέναν.

Υ.Γ Το χειρότερο από όλα για να δούμε και τα ανθρωπιστικά αισθήματα των εργολάβων είναι ότι με το που πήραν στα χέρια τους τα διόδια κατήργησαν τα ελευθέρας των αναπήρων.(ούτε για αυτό το στοιχειώδες δεν φρόντισε ο κύριος υπουργός ,υπογράφοντας τη σύμβαση παραχώρησης).Πάρτε τα όλα.